فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز

به مجله سرگرمی ایرانیان خوش آمدید . لطفا از همه مطالب دیدن فرمائید

پخت کباب برگ , پخت انواع کباب

برای تهیه کباب باید از گوشت راسته گوساله یا گوسفند استفاده نمود، نکته قابل توجه برای کیای خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد ( بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود) ولی بهتر است گوشت را باآب پیازوفلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود. انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود.

 


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:33 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

طرز تهیه مطبل, غذاهای لبنانی


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:32 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

پخت باقالی پلو با ماهیچه, نحوه پخت باقالی پلو با ماهیچه


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:32 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

 پخت چلو ایتالیایی , پخت انواع چلو


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:31 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

درست کردن اشترودل , پخت اشترودل با گوشت

اشترودل یا استرودل نام یکی از غذاهای اتریشی است که بیشتر به صورت شیرینی از آن استفاده می‌شود .


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:29 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

پخت خورش غوره , پخت انواع خورش

سبزی را هم بعد از این که پاک کرده و شسته خرد می‌کنیم و در روغن تفت می‌دهیم. وقتی گوشت پخت، نعنا و جعفری را به آن اضافه می‌کنیم.

این خورش هم مخصوص آن‌هایی که غذاهای ترش را دوست دارند.


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:28 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

میگو با سس تارتار,طرز تهیه بنیه میگو


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:27 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

سالاد سیب زمینی و مرغ,درست کردن انواع سالاد


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:26 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

چپخت سوفله سیب زمینی با گوشت , طرز تهیه انواع سوفله


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:24 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

پنکیک موز و لیمو, پخت پنکیک

پنکیک یا کرپ انواع بسیار متنوعی دارد که بسته به مواد آن می توان بعنوان صبحانه یا دسر سرو کرد. ماده اصلی همه آنها شیر، تخم مرغ و آرد می باشد که معمولا با عسل یا ماده ای شیرین سرو می شود. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه پنکیک موز و لیمو آشنا می شوید.


بخش: آشپزی ، ،
برچسب‌ها:

بقیعه پست
تاريخ : یک شنبه 16 مهر 1391برچسب:, | 11:22 | نویسنده ایرانیان فانی : MΛĤDI |

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.